سقف گذاری 12 هزار واحد زلزله زده مرداد پایان می یابد



به گزارش خبرنگار ایرنا، رضا خواجه ای عصر چهارشنبه در جلسه ستاد بازسازی مناطق زلزله زده استان که در سرسرای جلسات استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: عملیات بازسازی 27 هزار و 314 واحد تعمیری هم در این مناطق آغاز شده که تاکنون کار 18 هزار و 416 واحد آن ها به اتمام رسیده است.
وی ادامه داد: 59 هزار و 636 واحد تاکنون برای دریافت تسهیلات به بانک ها معرفی شده اند که بانک ها نیز تاکنون با 39 هزار و 272 مورد قرارداد بسته اند.
خواجه ای یادآور شد: از این تعداد 32 هزار و 82 واحد تعمیری و هفت هزار و 199 مورد نیز احداثی هستند.
رئیس ستاد بازسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه افزود: تاکنون عملیات آواربرداری 17 هزار و 833 واحد انجام شده و حدود 9 هزار واحد نیز کار پی کنی آن ها به اتمام رسیده است.
وی با بیان اینکه کار اسکلت گذاری سه هزار و 432 واحد در مناطق زلزله زده کرمانشاه انجام شده گفت: عملیات سقف گذاری یک هزار و 41 واحد نیز به پایان رسیده است.
خواجه ای در پایان گفت: از هفته آینده روند ساخت و ساز در مناطق زلزله زده شتاب و سرعت بیشتری می گیرد و تمامی ستادهای معین مستقر در مناطق زلزله زده تلاش خواهند کرد تا بتوانند به تعهد خود در موعد مقرر عمل کنند.

**روند ساخت مناطق زلزله زده کند است
استاندار کرمانشاه هم در این جلسه با گلایه از کندی روند احداث واحدهای مسکونی در مناطق زلزله زده استان، خواستار سرعت گرفتن روند ساخت و ساز در این نقاط شد.
هوشنگ بازوند اظهار کرد: شرایط فعلی احداث و تعمیر واحدهای آسیب دیده در مناطق زلزله زده به هیچ عنوان مطلوب نیست.
وی با بیان اینکه اگر روند ساخت و ساز به همین منوال دنبال شود، کار بازسازی تا یکی 2 سال دیگر به طول می انجامد، افزود: از این پس بهانه هایی مانند وجود تعطیلات و شرایط جوی مختلف برای توقف کار، قابل پذیرش نیست.
بازوند ادامه داد: پیمانکاران فعلی که بنیاد مسکن در اختیار گرفته ضعیف عمل می کنند و اگر بخواهند کار را به همین شکل ادامه دهند باید تغییر و پیمانکاران دیگری جایگزین آن ها شوند.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه بنیاد مسکن از برنامه زمانبندی شده عقب است، گفت: اگر بنیاد نمی تواند کار را به اتمام برساند کتبا اعلام کرده تا ما نیز به نهاد ریاست جمهوری موضوع را اطلاع دهیم.
وی خاطرنشان کرد: رئیس جمهوری در سفر اخیر خود به کرمانشاه در جمع مردم زلزله زده قول کار پایان بازسازی را تا پایان تابستان امسال دادند و باید بتوانیم این وعده را عملیاتی کنیم.
بازوند در ادامه بر استفاده از پیمانکاران بومی در ساخت واحدهای مسکونی مناطق زلزله زده تاکید کرد و گفت: در شرایط برابر، آن ها بر پیمانکاران سایر استان ها اولویت دارند و بنیاد مسکن موظف به استفاده از آن هاست.
وی همچنین از ریختن نخاله های ساختمانی در ورودی شهرهای زلزله زده انتقاد کرد و گفت: شرکت حمل و نقل و پایانه ها متولی جلوگیری از این کار است که تاکنون به وظایف خود درست عمل نکرده است.
بازوند گفت: انباشت نخاله های ساختمانی در ورودی شهرها، بخصوص شهرهای زلزله زده چهره زشتی به سیمای آن ها می دهد که حتما باید جلوی این کار را گرفت.
استاندار کرمانشاه در ادامه ضمن اینکه خواستار تعیین تکلیف وضعیت کانکس و چادرهای بلااستفاده در سرپل ذهاب و ثلاث باباجانی شد، از فرمانداران این شهرستان ها خواست که نسبت به جمع آوری آن ها اقدام کنند.
وی ادامه داد: البته طبق گزارش ارائه شده تاکنون یک هزار و 90 تخته چادر و کانکس در شهرستان ثلاث باباجانی جمع آوری شده که این کار در این منطقه و سایر نقاط زلزله زده باید ادامه پیدا کند.
زمین لرزه 7.3 ریشتری 21 آبان در 11 کیلومتری بخش ازگله و 32 کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب کرمانشاه 620 کشته و 12 هزار و 386 مصدوم داشته است.
این زلزله به 10 شهرستان و یک هزار و 930 روستای کرمانشاه خسارت وارد کرد و براساس ارزیابی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بیش از 100 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی آسیب کلی و جزئی دیده اند.
7458/8066



انتهای پیام /*